

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Майор Младенова била силно възмутена от цената на яйцата, които станаха златни в навечерието на Великден
Поевтиня ли празничната трапеза при съседите?
Цената на традиционния за великденската трапеза сладък хляб се определя основно от неговите съставки
Някои стопани съветват още отсега да си запазим агне и да дадем капаро, за да не останем с празни ръце навръх празника
Заради инфлацията над 70 на сто от българите през тази година ще празнуват вкъщи вместо на хотел, ресторант или в чужбина
Избираме го сами на място във фермата, с двайсетачка си го запазваме
Целта е да не ви лъжат с промоции
Евростат: България е на четвърто място в ЕС по поскъпването им